torsdag, oktober 27, 2011

SD - ännu mer hyckleri

Tobias Brandel har skrivit ett bra inlägg på SvD. (Se länk nederst.)

SD - dubbelmoralens och hyckleriets mästare...
De vill inte riktigt kännas vid sajter som numera nedlagda Politiskt Inkorrekt och den nya Avpixlat. Men bakom sajterna ligger ledande företrädare för SD. I fallet Avpixlat har Kent Ekeroth bekräftat att det är hans projekt.
Personerna bakom de här sajterna väljer att vara anonyma och ansvarig utgivare saknas - därför kan ingen ställas till ansvar för det som skrivs. Och den anonymitet de förvägrar andra (t ex misstänkta, men ej åtalade eller dömda personer) gömmer de sig själva bakom.
De hävdar att problemet med övriga media är att de förtiger eller tystar ner andra åsikter än de som passar etablissemanget. Men på sin egen sajt Politiskt Inkorrekt moderaras det flitigt så att bara det som passar "ägarna" ges utrymme.
Det blir alltmer uppenbart att SD:s ständiga klagomål på ensidig media och tystande av åsikter enbart är gnäll - politiskt beräknat gnäll. SD försöker få stöd genom att framstå som offer och martyrer. Tyvärr går folk även utanför SD:s egna kretsar på det.

Och alla som inte tycker som SD är "forsterlandsförrädare", "svenskhatare", "babblande elitister", "småhjärnade invandrarkramare" mm...

Vill vi ha det samhälle som SD anser vara OK? Mitt svar är: NEJ!


SvD: Bekvämt- med egen megafon för SD

Inga kommentarer: