måndag, juni 20, 2011

Är det synd om Roland Poirier Martinsson?

Nej, Roland Poirier Martinsson, det är inte ett dugg synd om dig. Inte det minsta.
Du kör med offer-/martyrkortet i din senaste kolumn i SvD som svar på mångas reaktioner på ditt tidigare tokinlägg om Pride, KD och sexuell läggning. Det funkar inte, i alla fall inte för de som läst din föregående kolumn.
Där skriver du: "Jippot handlar inte om tolerans. Det är en politiskt propagandaapparat från vänster." Kommer man med ett sådant verklighetsfrånvänt påstående som grund för sin argumentation så får man stå ut med reaktioner. Och då ska man inte spela indigmnerad och sårad. Då ska man inte oja sig över debattklimat.

Och påståendet om att sexuell läggning ska hållas privat kan bara komma från någon vars sexuella läggning länge har varit den enda accepterade. Från någon som helt naturligt kunnat berätta på jobbet vad han och hans fru ska göra i helgen.


Pride är ett tillfälle för alla oss som alltför länge tvingats vara osynliga att under några dagar få vara fullt synliga.
Under Pride möts människor i alla åldrar, med olika politiska grundsyn, med olika bakgrund, med olika intressen. Och vi har det bra i mångfalden! Vi vill inte ha din enfald, Roland Poirier Martinsson.



Roland Poirier Martinssons senaste inlägg:
En riksdagsman med twitterkräk

Inga kommentarer: